T3 GİRİŞİM MERKEZİ

Yüksek katma değere sahip, ölçeklenebilir teknoloji girişimlerine yatırım yapıyoruz.

YATIRIM TEZİMİZ
T3 Girişim Merkezi olarak 2017 yılından bu yana yürüttüğümüz Yatırım Programı ile belirli bir kullanıcı sayısına ulaşmış, yüksek katma değer önerisine sahip erken-ileri aşama teknoloji şirketlerine yatırım yapıyoruz. Odak teknolojilerimiz olan Otonom, Yapay Zeka, Makine Öğrenmesi, Nesnelerin İnterneti, Akıllı Ağlar ve Eğitim Teknolojileri dikeylerinde çalışmalarını yürüten katma değer oluşturacak girişimlere yatırım yaparak ülkemizin rekabet gücünü arttırmayı hedefliyoruz.

Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı olarak girişimlere hem yürüttüğümüz projelerde çalışmalarını uygulayabilecekleri alanlar sunuyor, hem de girişim ekosistemindeki mevcut ağımızla/networkümüzle olası müşteri ve yatırımcılar ile görüşmeler gerçekleştirilmesi için iletişim sağlıyoruz. Tüm bunlarla birlikte talep eden girişimlerimiz teknik uzman desteği, eğitim, prototip atölyesi ve ofis imkanlarından da faydalanabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI
MVP seviyesinde ürüne sahip olmak.
Odak teknoloji alanlarında çalışmalarını yürütüyor olmak.

SÜREÇ

Başvuru

Web site üzerinden başvuru alınır.

Ön Değerlendirme

Her ay alınan başvurular Ön Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilir.

Yatırım Sunumu

İkinci aşamaya geçen girişimler Değerlendirme Komisyonumuza yatırım sunumlarını gerçekleştirirler.

Teklif ve Anlaşma

Sunum değerlendirme süreci sonrasında yatırıma uygun olduğu tespit edilen girişimlere yatırım teklifi yapılır.